Retur og ombytning.

Kære kunde

Vi, her hos Margot, håber selvfølgelig at du kommer til at elske dit køb, men skulle det ske, at du fortryder, finder du informationer om returnering og ombytninger herunder. Hvis din henvendelse drejer sig om reklamation skal du klikke her.

Du har 14 dages returret og 14 dages fortrydelsesret. 

Sådan returnerer og ombytter du: (Returnering foregår på købers regning.)
Du kan returnere eller ombytte dine købte varer via vores returportal. Du skal bruge dit ordrenummer samt den e-mail som blev benyttet ved købet. Hvis det er en gave du har modtaget, så skal du have fat i giverens informationer. Der kan være problemer hvis du forsøger at bestille en returlabel fra mobil, så benyt gerne en almindelig computer - så ved vi at det virker.

Procedure i forbindelse med returnering:
Varer skal altid returneres i samme stand som ved modtagelse, og uden den har været taget i brug. 

Vi bytter kun varer hvortil der kan fremvises et ordrenummer for køb. Det gælder også hvis du har modtaget varen som gave. Ordrenummeret blev sendt til den e-mail, der blev brugt ved købet. Når vi har modtaget pakken, vil vi behandle din returnering/ombytning hurtigst muligt. Pengene tilbageføres på det kort som blev benyttet ved købet. Fra vi modtager varen kan der gå op til 10 hverdage før pengene står på kontoen. 
Vi modtager ikke returpakker sendt til afhentning i udleveringssteder eller pakkeshops. Returpakken skal altid sendes direkte til vores adresse via vores returportal.

Yderligere spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til retur og ombytning, så kontakt endelig vores kundeservice.

Opmærksomhed og smil
Margot Weinreich Mikkelsen